Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Weddings

Η ημέρα του γάμου σας πρέπει να είναι τέλεια!
Γι' αυτό είμαστε εδώ, γιατί είμαστε τόσο παθιασμένοι να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας να γίνει πραγματικότητα...
Σας ευχαριστούμε πολύ που σταματήσατε για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Le petit carrousel WEDDINGS by Eva! 
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και νιώστε άνετα. Ας μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να κάνουμε την ξεχωριστή μέρα σας πραγματικά συναρπαστική.
Σύμφωνα με την εμπειρία μας, κάθε γάμος είναι μοναδικός και ακολουθούμε διαφορετική προσέγγιση σε κάθε έναν από τους πελάτες μας δημιουργώντας γάμους που είναι προσαρμοσμένοι στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Το χαρακτηριστικό μας στυλ διοχετεύει το όραμά σας και κάνει την πραγματικότητα του να είναι πιο όμορφη από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε.
Είμαστε η ομάδα που θέλετε δίπλα σας την ξεχωριστή σας μέρα, εμπιστευτείτε μας! Δεν θα βρείτε πουθενά αλλού μια πιο αφοσιωμένη, προσεκτική, ενθουσιώδη και με γνώμονα τα αποτελέσματα ομάδα που να θέτει υψηλά πρότυπα. 
Η εστίασή μας στις λεπτομέρειες είναι το θεμέλιο της προσέγγισής μας στον προγραμματισμό του γάμου σας.
Στο Le petit carrousel WEDDINGS by Eva  στόχος μας είναι να γνωρίζετε ότι μπορείτε να εμφανιστείτε ως καλεσμένος στη δική σας εκδήλωση και η εμπειρία είναι καλύτερη από ότι φαντάζεστε. Το να σας βλέπουμε να χαμογελάτε και να χαλαρώνετε με την οικογένεια και να απολαμβάνετε κάθε πολύτιμη στιγμή της ξεχωριστής ημέρας σας γεμάτη με ανεκτίμητες αναμνήσεις είναι αυτό που θα θέλαμε να συμβεί για εσάς. Και φυσικά χωρίς άγχος!
Καλώς ήρθατε στην οικογένεια Le petit carrousel WEDDINGS by Eva και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων που μας δίνετε την ευκαιρία να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.
Κλείστε ένα ραντεβού με την Εύα για να συζητήσετε την ιδιαίτερη μέρα σας.
Τηλ:  231 045 7317 ,694 4265061
Ι. Πασαλίδη 157 ,551 33 Καλαμαριά
lepettitcarrousel@gmail.com  
E-shop :www.lepetitcarrousel.eu/