Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Σχεδιάζουμε μαζί σας τον γάμο ή την βάπτιση του μωρού σας προσφέροντας σας ιδέες και επιλογές για να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα …

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Εξειδικευόμαστε στο χώρο των γάμων.Οι υπηρεσίες μας μπορούν να καλύψουν όλες τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Σκοπός μας είναι να νιώσετε άνετα, απαλλαγμένοι από το άγχος και να μας εμπιστευθείτε προκειμένου να δημιουργήσουμε την πιο ξεχωριστή ημέρα για εσάς.

Έχουμε την δυνατότητα να σας προτείνουμε την πιο ονειρεμένη τοποθεσία για να πραγματοποιήσετε την εκδήλωση σας, αναλαμβάνουμε την οργάνωση της τελετής, τη διακόσμηση,την γραφική ύλη, το φαγητό καθώς και σας συστήνουμε τις καλύτερες ομάδες φωτογράφων, βιντεογράφων, μουσικών και επαγγελματιών αισθητικής και styling.

ΒΑΠΤΙΣΗ & BABY SHOWER

Οργανώνουμε, διακοσμούμε και επιμελούμαστε

Το Le Petit Carrousel δραστηριοποιείται από το 2017 στην διοργάνωση εκδηλώσεων και κατασκευή χειροποίητων ειδών γάμου -βάπτισης και δώρων. Η αγάπη μας για τις χειροποίητες δημιουργίες ήταν η κινητήριος δύναμη για τη «γέννηση» του εργαστηρίου μας στην Καλαμαριά, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο στον οποίο σας υποδεχόμαστε και με μεγάλη αφοσίωση σας προσφέρουμε νέες ιδέες για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων & σημαντικών event της ζωή σας. Η ανάγκη μας να διαφοροποιούμαστε από τα συνηθισμένα, να συνδυάζουμε στυλ και χρώματα, με συνεχή αναζήτηση για τις νέες τάσεις προσφέρουμε προτάσεις με φαντασία και μαζί με την εμπειρία μας και ένα εξαιρετικά δημιουργικό team κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Για ραντεβού επικοινωνήστε :

Τηλ : 231 045 7317 ,694 4265061

mail : lepettitcarrousel@gmail.com

Στο κατάστημα  Le Petit Carrousel παρουσιάζουμε χειροποίητα αντικείμενα και δώρα  που δημιουργήθηκαν ή επιλέχθηκαν για τους μικρούς μας φίλους με πολύ αγάπη σύμφωνα με την ζήτηση και τις ανάγκες της αγοράς.

Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


Ευχαριστούμε την Εύα για την εξυπηρέτηση και άμεση παράδοση των προϊόντων που διαλέξαμε! Φανταστικό κατάστημα! Προϊόντα με μεράκι και αγάπη! Έντυσε και τις 2 μου κορούλες στις βαφτίσεις τους.. όλα ήταν απλά υπέροχα από τα ρουχαλάκια μέχρι τα χειροποίητα μαρτυρικά!
Όπως και ο στολισμός του γάμου μας.. ήταν ένα όνειρο…
Ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας!

Ελένη Π.

Θεσσαλονίκη

Χειροποίητες δημιουργίες με πολύ μεράκι και έμπνευση, μεγάλη ποικιλία επιλογών και άψογη εξυπηρέτηση!!! Συστήνεται ανεπιφύλακτα!!!

Αθανάσιος Σ.

Υπέροχες δημιουργίες από έναν άνθρωπο που φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό που κάνει!!! Η Εύα μας βοήθησε να οργανώσουμε μια φανταστική βάπτιση!

Κατερίνα Π.

Θεσσαλονίκη

  • LE PETIT CARROUSEL
    Ι. Πασαλίδη 157
    551 33 Καλαμαριά
    Greece
  • 231 045 7317 ,694 4265061
  • lepettitcarrousel@gmail.com